Todistajat 7

Ville Ryynänen, Miska Kotinurmi, Rosa Nyyssönen,
Emman Perez, Claire Agsagani, Sami Karppanen

 

Ville Ryynäsen lapsuuden usko ajan myötä oli katoamassa, kunnes hän löysi Uuden Testamentin, jota lukiessa uskonasiat tulivat uudelleen ajankohtaisiksi. Tietokone riippuvuuskin sai jäädä, kun Jumala toi muita asioita tilalle.

Miska Kotinurmien radikaali elämänmuutos. Kannabis vei kuin veikin vahvemiin aineisiin, isän kielloista huolimatta. Isä kuoli itse huumeisiin, mutta uskova äiti kertoi Miskalle Jeesuksesta.

Rosa Nyyssönen kertoo olevansa perinteisestä luterilaisesta perheestä. Erilaiset perhekriisit kuitenkin veivät masennukseen, jota raju bilettäminen tai terapiat eivät poistaneet.

Emman Perez oli 5-vuotiaana kuoleman sairas, kun uskova äitinsä teki lupauksen, että jos poika paranee, hän lupaa tämän Jumalalle. Poika parani. Sittemmin Emman on saanut kokea, miten profetiat ovat toteutuneet hänen elämässään.

Filippiiniläinen tohtori Claire Agsagani halusi "tulla joksikin" kouluttautumalla. Jouduttuaan auto-onnettomuuteen, hän sai nähdä poistuttuaan ruumiistaan kirkkaan valon ja kuulla voimakkaan äänen sanovan: "Et kuulu tänne"...

Sami Karppasen tarina. Hyvän kodin pojan tie ajautui huumemaailmaan, jossa kavereita ympäriltä kolkko kuolema korjasi kymmenittäin, mutta Jumala armossaan vapautti ja viimein metadonitkin sai jäädä.

Todistajat 6