Todistajat 8

 


Raija Lahtinen on eläkkeellä oleva laborantti, joka ennen ajatteli perheen riittävän hyvin elämän tarkoitukseksi. Miehen sukulaisten rukoukset ja häneltä äitienpäivälahjaksi saadun Raamatun lukeminen sekä kuukauden vanhan lapsen menettäminen avasivat sisintä hengellisille asioille.
He lähtivät Varkauden Helluntaiseurakunnan kokoukseen ja laulun aikana Jumalan rakkaus kosketti parantavasti. Raija antoi elämänsä Jeesukselle siinä tilaisuudessa.

Raimo Kankkunen oli uskovan kodin poika, eikä ollut synnissä rypenyt, mutta kevyt oli olo, kun tuli uskoon Varkaudessa Yli-Vainion ollessa siellä saarnaajana. Nuoruudessa tuli kokeiltua "Huluvalan" teitäkin, mutta Jumala kutsui takaisin.

Raimo Kankkunen: Hammaslääkäripelko lähti

Nuorempana isosti hammaslääkäripelosta ellei suorastaan kauhusta kärsinyt Rami, vapautui siitä uskovan hammaslääkärin vastaanotolle mentyään ja huonokuntoinen kalusto saatiin kuntoon, eikä pelko ole vaivannut sen koommin.

Raimo Kankkunen: Ennakkovaroitus hirvivaarasta

Taksimies Raimo Kankkunen kertoo saaneensa sisäisen ennakkovaroituksen hirvivaarasta ja potentiaalisesti tuhoisa vaaratilanne vältettiin. Hän antaa tapauksesta kunnian Jumalalle.

Veikko Tarvonen on Varkauden vapaaseurakunnann pastori, videolla hän kertoo ajatuksiaan ja kokemuksiaan elämästä Jumalan kanssa, niin vasta- kuin myötämäissä.

Varkautelainen Otto Tuovinen todistaa, miten hän vaikeimmassa elämän tilanteessaan sai kokea Jumalan apua ja läsnäoloa, raskaana olleen vaimonsa sairastuttua leukemiaan.

Markku Tenhunen todistaa sen olleen elämänsä parhaan ratkaisun, kun vuonna 1980 sanoi Jeesukselle "tahdon". Elämässä on ollut sittemmin vaikeita tilanteita ja kovia koetuksia, mutta Jeesuksen kanssa ne on voitettu ja nyt niitäkin osaa arvostaa.

Markku Tenhunen kertoo Jumalan johdatuksesta elämässään

Saarnaaja Markku Tenhunen todistaa Jumalan kutsusta ja johdatuksesta Sanansa julistajaksi ja kertoo elämänsä eri vaiheista.

Markku Tenhunen: Ihme rukouskokouksessa

Seurakunnan rukouskokoukseen tuli pariskunta ensimmäistä kertaa. Miehellä oli vaikea tilanne sydänvaivan johdosta, mutta tilaisuudessa hän koki hetkessä parantumisen ja kivut lähti kerralla. Aviopari tuli uskoon samalla kertaa ja saivat uuden elämän.

Markku Tenhunen: Puuttuvat kukkarahat löytyi ihmeellisesti

Saarnaaja Markku Tenhunen oli menossa hautajaisiin, mutta ei ollut rahaa millä maksaa jo tilatut kukat, mutta hän sai ilmoituksen mistä rahat löytyvät.Todistajat: sivu 7 sivu 6 - sivu 5 - sivu 4 - sivu 3 - sivu 2 - sivu 1