MITEN TULEN USKOON?

Raamattu sanoo: "Sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi, suun tunnustuksella pelastutaan." (Room. 10:10).

Jos sinä haluat laittaa asiasi kuntoon Jumalan kanssa, tulla uskoon, pelastua -tai kuten Jeesus sanoi- uudestisyntyä (Joh. 3:3: "Joka ei synny uudesti ylhäältä, se ei voi nähdä Jumalan valtakuntaa), se ei ole vaikeaa, vaan ihan yksinkertaista.

Jumala on jo puolestasi tehnyt kaiken Jeesuksen sovituskuoleman kautta Golgatan ristillä, kun hän siellä sovitti syntimme ja rikoksemme. Jeesuksen veri puhdistaa kaikesta synnistä, Sinun osuutesi asiaan on ottaa tuo sovitus vastaan omakohtaisesti. Kun sinä haluat tehdä sen, Jumala omalta puoleltaan on valmis kohtaamaan sinua Pyhän Henkensä voiman kautta uudestisynnyttäen sinut.

Sinun ei tarvitse puristaa uskoa itsestäsi, vaan saat tulla aivan sellaisena kuin olet; syntisenä, ja ottaa Jeesuksen vastaan elämääsi. Jumalan Sana vakuuttaa sinulle: "Kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä."

Käytännössä voit tehdä sen esim. rukoilemalla seuraavan rukouksen:

"Jumala, lähestyn sinua poikasi Jeesuksen nimessä. Tunnustan rikkoneeni sinua vastaan; olen syntinen, mutta haluan kääntyä pois synneistäni ja ottaa vastaan anteeksiantosi Jeesuksen nimen ja sovintoveren kautta. Kiitos armostasi, jonka saan ottaa vastaan juuri nyt. Aamen."

Tästä alkaa uusi elämä uudestisyntyneenä Jumalan lapsena. Ja se jatkuu näin:

- Hylkää kaikki syntitottumukset ja asiat, jotka ymmärrät olevan Jumalan tahtoa vastaan elämässäsi.

- Ruoki tuota uutta hengenelämää sinussa rukoillen Jumalaa ja ammentaen uskonelämääsi ravintoa Raamatusta; Jumalan Sanasta.

- Hakeudu myös uudestisyntyneistä uskovista koostuvaan seurakuntaan, jossa voit vahvistua ja rakentua hengellisesti.

Siunausta sinulle, muista Jeesus rakastaa sinua!

Ota yhteyttä: