Todistajat 3

Pirjo Backman. Suurin ihme on uudestisyntyminen Jumalan lapseksi uskon kautta Jeesukseen, mutta suonenjokelainen Pirjo on kokenut myös Jumalan parantavan kosketuksen, kun kuoroharjoitusten rukoustilanteessa astma katosi.


Mirja Repo, nykyinen rantasalmelainen, entinen porvoonlainen, kertoo, miten sai ihmeen kautta avun Jumalalta närästykseensä.


Wille Nyyssönen kyllä kunnioitti uskonasioita, mutta koki etteivät ne olleet häntä varten. Nyt asiat ovat kuitenkin toisin, kun jymytarjous on vastaanotettu; kaikki synnit Jeesus on antanut anteeksi.


Suonenjokelainen Kari Tapio Kallio kertoo oman tarinansa suhteestaan Jumalaan. Jo nuorena oli jumalsuhde löytynyt, mutta musiikki vei omille teilleen, kunnes laulut vaihtuivat.

Nyt voi lastenlasten kanssa puhella Jeesuksesta ja enkeleistä.


Kari Backman kertoo miten hän tuli uskoon nuorena miehenä, jolla kaikki oli hyvin. Kari on kokenut Jumalan todellisuude myös monien parantumisihmeiden kautta.


Hellevi Nyyssönen kertoo miten hän tuli uskoon ja koki raamatullisen Pyhän Hengen kasteen.


Riitta Koskinen kertoo Jumalan ihmeistä, joita hän on saanut kokea ja välittää uskossa olonsa aikana. Leena Kataja ottaa selvää, miten tästä körttiperheen tytöstä tuli helluntaijulistaja.


Ester Aili Heinonen (osa 1) kertoo miten hän tuli uskoon, miehensä selviytyi ihmeen kautta sydänpysähdyksestä ja millainen ja missä oli kutsunsa hengelliseen työhön. Leena Kataja haastattelee.


Ester Aili Heinonen (osa 2) kertoo Leena katajalle taivaskokemuksestaan ja koomasta heränneen naisen ihmeen, sekä rukoilee Suomen puolesta.


Niilo Närhi: Rukouksen voima 18 vuotias Niilo oli viettämässä lauantai iltaa ryyppäämällä ja pelamalla korttia, kun samaan aikaan saarnaaja-isänsä sai voimakkaan kehotuksen rukoilla poikansa puolesta. Sinä yönä Niilon elämä muuttui ja muutos on kestänyt jo vuosikymmenet -Jumalan voimasta.


Erja Tirronen. Erjan perhe muutti Tampereelta Ruotsiin hänen ollessaan pieni. Siellä Erja sai kohdata Jumalan, joka muutti hänen elämänsä.


Jerome, Reetta, Pentti ja Ari keskustelevat Nevada hostelissa Fuengirolassa Jumalanpalveluksen jälkeen lokakuun viimeisen sunnuntain vuonna 2010. Keskustelu sukeutui uskosta ja elämästä, kunkin henkilökohtaisen kokemuksen pohjalta.


Patologian erikoislääkäri Ari Koivuniemi kertoo elämästään ja uskoontulostaan.

Ari Koivuniemi: Usko parantaa. Lääkäri Koivuniemi kertoo vanhempiensa parantumisesta uskon rukouksen kautta.