Todistajat 4

Joonas Kiriakopulos tuli jo lapsena peliriippuviseksi ja nuorena tuli kuvaan mukaan huumeet, Niko Johannes Vuorela oli nuori taparikollinen ja "kukkakauppias" eli käytti ja myi cannabista, kaikki muuttui, kun Jeesus astui poikien elämään. Jos ei heti niin kohta kuitenkin.

Timo Valtonen on evankelioinnin konkari, joka ohjaa poikia eteenpäin uskontiellä ja iloitsee monista muistakin uskoontulleista ja toteaa, että herätys on nyt tosiasia.


Manu Hagert. Kylätappeluita, lieviä ja vahvempia huumeita, gangsteri elämää, väkivaltaa ja selliä, sitä oli Manu Hagertin elämä, kunnes Jeesus astui kuvioihin ja Jumalan rauha valtasi sydämen, kama- ja asekassi jouti jokeen...


Juha Wallinin tie vei poikakodin kautta rikoksen, päihteiden ja huumeiden maailmaan, mutta tuttu nimismies ohjasi telttakokoukseen, jossa elämä muuttui. Jeesus muutti miehen ja vapautti myös katkeruudesta.


Arto ja Outi Ruuska. Outi eli siistiä ja hyvää elämää, mutta laatu sekun parani, kun sai vastaanottaa Jeesuksen sydämeensä. Arto uskovan kodin poikana teki uskonratkaisun jo 11 vuotiaana, mutta kavereille ei halunnut/uskaltanut uskoaan tunnustaa ja niin elämä ajautui päihteisiin ja huumeisiin. Jeesus löytyi Pelastajana uudelleen 25 vuotiaana ja nyt Arto ja Outi löydettyään toisensa palvelevat perheenä Herraa.


Teuvalaisen Yrjö Aarre Niemen uskoontulo tapahtui Selkämeren sairaalassa sokeritautipotilaana ollessa uskovan potilastoverin ohjaamana.


Heinolaissyntyinen, Teuvalla Etelä-Pohjanmaalla nykyisin asuva Arto Nironen sai kodin perintönä uskon Jumalaan. Häntä ei siihen pakotettu, mutta vaikutuksen tekivät toiset uskovat ja kodissaan vierailleet evankelista, pastorit ja lähetystyöntekijät. Oma päätös syntyi nuorena 13-14 vuotiaana Jumalan voimakaan puhuttelun jälkeen ja suhde Häneen uskon uudistumisen kautta muuttui henkilökohtaiseksi ja läheiseksi.


Antti Tevaniemi asuu Rääkkylässä, Pohjois-Karjalassa, aiemmin hän työskenteli Voikkaan paperitehtaalla Kuusankoskella sen sulkemiseen saakka. Siellä esimerkiksi läheisen työtoverin tapaturmainen kuolema sai Antin ajattelemaan iäisyysasioita.


Kari Salo kertoo olleensa lapsena mukana seurakuntakuvioissa, mutta alkoholisti-isän kuolema silmiensä edessä ja nyrkkeilyaharrastuksen sivussa mukaan tuleet huumekuviot olivat viedä nuoren miehen tuhoon. Jeesus tuli ja muutti kaiken; miten ja mitä sitten, sen kuulet videolta.


Lääkäri Hanna Väyrynen todistaa Jumalan johdatuksesta omassa elämässään mm puolison- ja ammatinvalinnassa. Hanna tie johti Pohjanmaalta Ruotsiin ja sieltä Tansaniaan, Jeesusta seuraten.


Simo todistaa ja Simo räppää. Simo Koskinen avaa elämäänsä One Way illassa Helsingin Kaisaniemessä.


Paavo Hakala, syntyisin Jämsästä, on kokenut sekä Jumalan uudestisynnyttävän, että auttavan ja parantavan voiman elämässään.