Todistajat 7

Ville Ryynäsen lapsuuden usko ajan myötä oli katoamassa, kunnes hän löysi Uuden Testamentin, jota lukiessa uskonasiat tulivat uudelleen ajankohtaisiksi. Tietokone riippuvuuskin sai jäädä, kun Jumala toi muita asioita tilalle.

Miska Kotinurmien radikaali elämänmuutos. Kannabis vei kuin veikin vahvemiin aineisiin, isän kielloista huolimatta. Isä kuoli itse huumeisiin, mutta uskova äiti kertoi Miskalle Jeesuksesta.

Rosa Nyyssönen kertoo olevansa perinteisestä luterilaisesta perheestä. Erilaiset perhekriisit kuitenkin veivät masennukseen, jota raju bilettäminen tai terapiat eivät poistaneet.

Emman Perez oli 5-vuotiaana kuoleman sairas, kun uskova äitinsä teki lupauksen, että jos poika paranee, hän lupaa tämän Jumalalle. Poika parani. Sittemmin Emman on saanut kokea, miten profetiat ovat toteutuneet hänen elämässään.

Filippiiniläinen tohtori Claire Agsagani halusi "tulla joksikin" kouluttautumalla. Jouduttuaan auto-onnettomuuteen, hän sai nähdä poistuttuaan ruumiistaan kirkkaan valon ja kuulla voimakkaan äänen sanovan: "Et kuulu tänne"...

Sami Karppasen tarina. Hyvän kodin pojan tie ajautui huumemaailmaan, jossa kavereita ympäriltä kolkko kuolema korjasi kymmenittäin, mutta Jumala armossaan vapautti ja viimein metadonitkin sai jäädä.

Merja Ahosella oli uskova äiti ja uskonasiat tulivat tutuksi jo nuorena. 14 vuotiaana hän otti Jeesuksen vastaan ja vaikka arki välillä koettelee, on Jeesuksen armo ja uskollisuus kantaneet.

Tuomo Tuovinen oli kova työmies ja se oli lääke, jonka hän uskoi auttavan kaikkeen, mutta kiusaavat pimeyden voimat saivat elämän tilanteeseen, jossa itsemurha alkoi houkuttaa. Koulun opettajan kertomukset Jeesuksesta muistuivat mieleen.

Aino Kaatrasalo syntyi sotajan melskeissä ja koki ajan surut ja murheet, mutta taivaslaulut toivat lohtua. Äidin ihmeparaneminen oli väkevä kokemus. Hengellisessä kokouksessa vieraalla paikkakunnalla Aino sai itsekin lähteä seuraamaan Jeesusta.

Aino Kaatrasalon äiti tuli kertomaan yhtenä aamuna nähneensä enkelin, jonka kauneutta ei voi kuvailla ja ymmärsi kohta pääsevänsä Taivaaseen. Miehensä uskoontulon hån myös näki ilmestyksen kautta ennalta ja niin tapahtui.

Heikki Hautamäelle kalja maistui, kunnes pääsi maantien ojasta Jeesus-tielle. Hän on kokenut, että vaikka tie kulkee monen tiukanakin paikan kautta, sitä kannattaa kulkea ja se vie perille.